Waarom je in de badkamer beter een kunststof vloer kunt hebben
Posted in Badkamer

Waarom je in de badkamer beter een kunststof vloer kunt hebben

Een goede vloer in de badkamer is belangrijk. Een douchebak en douchevloer moet naadloos verwerkt kunnen worden om lekkages en ander ongemak te voorkomen. Het moet makkelijk te onderhouden zijn en ook de hygiëne speelt een belangrijke rol. Natuurlijk moet een douchebak passen bij het interieur van de ruimte. Met een Marlan douchevloer die je op maat kan kopen wordt dit mogelijk. 

Laat jouw douchebak en vloer op maat maken

Door de eigenschappen van de solid surface Marlan de douchebakken op maat maken.  Zo heb je direct veel praktische voordelen. Je kan deze douchebakken in iedere gewenste vorm en in elke gewenste afmeting kopen. Of je nu een rechthoekige, een ronde of een vijfhoekige douchebak wilt, alles is mogelijk.

Lekker waterdicht

Marlan douchebakken die je op maat kan kopen zijn echt volkomen waterdicht. Dit kan door de naadloze verlijming. Er zijn dus totaal geen kiertjes. Ook kunnen bacteriën zich niet aan de oppervlakte hechten omdat het materiaal niet poreus is. Ideaal dus voor de natte ruimtes in ons huis. 

De vloer is kleurvast

De douchebakken zijn te koop in meer dan zestig kleuren. Je kan dus iedere kleur kopen die jij wilt en ook de lijm die je nodig hebt om te verlijmen is in dezelfde kleur gemaakt. Zo heb je een perfecte afwerking van de vloer. Ben jij op zoek naar marmer-of betonlook, ook dit kan je bij Marlan vinden. Door de speciale verwerking van de vloer, blijft de vloer kleurvast. Daglicht zal geen enkele invloed hebben op de vloer. Ook bij contact met bijtende middelen zal de vloer niet verkleuren. 

Deze douchevloeren van Marlan zijn een perfect materiaal voor maatwerk douchevloeren. Zelfs architecten maken gebruik van deze vloeren. Het voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Ook als je een jacht of een camper hebt en een vloer voor de doucheruimte zoekt, is deze douchebak een perfecte aanvulling. De douchebakken zijn op maat en naadloos gemaakt, daardoor lijkt het of de douchevloer uit één stuk bestaat, wat een heel mooie uitstraling heeft. De unieke kleuren die je kunt kiezen maken het helemaal af.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart