Maatvoering erg belangrijk bij aankoop woning
Posted in Wonen

Maatvoering erg belangrijk bij aankoop woning

Als je een perceel of een woning wilt kopen, dan wil je gewoon precies weten wat je koopt en hoe groot het is wat je koopt. Dit van de oppervlakte van het perceel tot de maatvoering erf. Je staat immers op het punt om een flinke investering te doen en dan wil je ook alle mogelijke informatie. KadastraleKaart.com kan je helpen.

Afmetingen spelen altijd een belangrijke rol

Hoe je het ook wendt of keert, de afmetingen spelen altijd een belangrijke rol en kunnen zelf doorslaggevend zijn als je een perceel of een woning wel of niet koopt. Om precies te weten hoe het zit, download je het rapport Kadastrale kaart maatvoering. Je krijgt dan snel en gemakkelijk de antwoorden op al je vragen.

Data wordt geleverd met streetview foto’s

Heb je het rapport in handen, dan krijg je de maatvoering erf en uiteraard de exacte afmetingen van een perceel. Je krijgt inzicht in hoe ver de woning afstaat van de perceelsgrenzen en krijgt de hoekpunten en de oppervlakte van het perceel voorgeschoteld. Ook de omtrek van het perceel wordt je op deze manier helder, net als de oppervlakte van het perceel zonder en met bebouwing. Bij deze data worden je streetview foto’s geleverd, net als een omgevingskaart. Bovenop de Kadasterdata krijg je van de gemeente waarin het perceel ligt ook nog eens bebouwing informatie. Je kunt er vanuit gaan dat de gegevens die je downloadt altijd actueel zijn overigens. 

Zoom in op je eigen woonplaats of op je eigen perceel

Wil je meer, dan kun je van KadastraleKaart.com ook eigendomsinformatie achterhalen net als hypotheekinformatie. Je kunt Kadastrale rapporten downloaden inclusief luchtfoto’s en het platform is ook perfect om je perceel of kavel te koop aan te bieden. Je adverteert precies bij de doelgroep en dat is toch wat je zoekt. Overigens is KadastraleKaart.com ook zonder dat je iets zoekt al de moeite waard. Je zoomt in op de landkaart van Nederland en kunt proberen jouw eigen woonplaats en het perceel waarop je woont te vinden. Dat doe je gratis. Alleen als je specifieke informatie zoekt, betaal je een klein bedrag. Je kunt overigens ook een abonnement op KadastraleKaart.com afsluiten.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart