Voordelige kussens kopen
Posted in Wonen

Voordelige kussens kopen

Ben je op zoek naar een voordelig hoofdkussen? Dan ben je bij Sleepworld aan het goede adres om hiernaar te kijken. Sleepworld heeft meerdere verschillende voordelige kussens in het assortiment. Maar welk verschillende kussen zijn er en welk type kussen past het beste bij jou?

Ben je een rug-, buik- of zijslaper?

Voor elke slaaphouding past een verschillende type kussen het beste. Ben je een buikslaper, dan heb je weinig steun nodig. Voor een buikslaper past een dun, zacht kussen het beste. Een rugslaper heeft een iets hoger kussen nodig om voldoende steun te geven aan de nek. Een zijslaper heeft een dikker en hoger kussen nodig om te zorgen dat de nek voldoende wordt ondersteund.

Materiaal van het kussen

De vulling van een kussen kan bestaan uit verschillende materialen. Een kussen met een donzen vulling is zacht en kneedbaar. Het voordeel van een wollen kussen is dat het kussen stevig is en daarnaast sterk vochtregulerend is. Een wollen kussen is dus ideaal voor mensen die meer transpireren tijdens het slapen. Een kussen met synthetische vulling is qua stevigheid samen te stellen door het vulgewicht. Het voordeel van een synthetisch kussen is dat het kussen hypoallergeen is. Een kussen van traagschuim is ideaal wanneer je snel last hebt van vervelende klachten als hoofdpijn en nekpijn. Het biedt de uitstekende ondersteuning aan de nek en rug.

Hardheid van het kussen, zacht, medium of stevig?

Vaak ligt het kiezen van een bepaalde hardheid van je kussen aan je persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden het nu eenmaal fijner om met een zacht of hard kussen te slapen. Wel is het verstandig om hierbij rekening te houden met de hardheid van het matras, je slaaphouding en je lichaamsgewicht. Ben je wat zwaarder, dan is het verstandig om een steviger of harder hoofdkussen te kiezen.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart